Het klantenbestand is sinds 1996 fors gegroeid en momenteel verzorgt Verkaart Automatisering voor 12 uitgeverijen de stroomlijning van het automatiseringsproces.

Ons oude systeem werd niet meer ondersteund. Niels Verkaart had zijn diensten al eens eerder aangeboden. Een eigen systeem ontwikkelen is voor een kleinere zelfstandige uitgeverij niet haalbaar en we hoorden van collega’s positieve verhalen.

Tineke Visser

Uitgeverij De Harmonie B.V.

“Niels Verkaart is een enthousiaste automatiseerder met veel aandacht voor details. In het boekenvak komen een groot aantal data en informatie stromen samen bij CB. CB is de distributeur van boeken van uitgevers naar boekverkopers en factureert namens de uitgevers de boekverkopers.
Het is van groot belang dat uitgevers en boekverkopers deze data stromen goed kunnen interpreteren. Daarin laten uitgevers zich ondersteunen door automatiseerders zoals Verkaart. Omdat de dienstverlening in het boekenvak voortdurend innoveert en verandert is het van groot belang dat automatiseerders en CB goed samenwerken om te zorgen dat aangepaste data stromen door uitgevers goed geïnterpreteerd kunnen worden.

Mathijs Suidman

Centraal Boekhuis

De toegevoegde waarde van Verkaart Automatisering is de kennis van de uitgeverijbranche.

Coen Scheurwater

Consolit B.V.

Onze sales en projectmanagers spreken over Verkaart Automatisering indien dit van toepassing is bij onze klanten. Verkaart Automatisering komt op tafel zodra wij horen dat een van onze klanten erover nadenkt om een ander uitgeef pakket aan te schaffen en/of dat zij graag een geautomatiseerd ordering systeem op willen zetten.

Gerhard ten Oever

Ten Brink Meppel

Ik zou het hele pakket van Verkaart van harte aanbevelen bij kleine tot middelgrote uitgeverijen die een goede, maar vooral ook stabiele, oplossing zoeken, die goed aansluit bij het specifiek Nederlandse uitgeefbedrijf.

Ernesto Beckering

WPG