Verkaart Automatisering is in 1996 gestart door Niels Verkaart. Door jarenlange ervaring in de automatiseringswereld en bij diverse uitgeverijen is zijn bedrijf inmiddels uitgegroeid tot een gevestigde naam in de markt en daarmee een van de grootste leveranciers van software en maatwerk bij uitgeverijen in Nederland en België.

Als specialist in de uitgeefbranche beschikt Verkaart Automatisering over een zeer brede kennis en ervaring met de verschillende afdelingen bij de uitgeverij, denk hierbij aan de redactie, productie, financiën, rechtenbeheer, logistiek, projectadministratie, relatiebeheer verkoop en royalty’s. U kunt bij ons terecht voor analyse en advies op maat bij uw automatiseringsvraagstukken. Wij hechten hierbij aan een goede en laagdrempelige projectaanpak, waarbij de wensen van klanten en onze servicegerichtheid centraal staan.

Wij onderhouden nauw contact met verschillende partijen in de uitgeverijwereld waardoor we een schat aan kennis en ervaring hebben in het bouwen van koppelingen met bijvoorbeeld het Centraal Boekhuis, het Commissariaat voor de Media, diverse (POD-)drukkerijen en een breed scala aan boekhoudpakketten. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden in uw situatie, neem vrijblijvend contact op om de diverse mogelijkheden te verkennen.