Verkaart Automatisering

Specialist in de uitgeefbranche

Partner in automatisering en managementsystemen

Bij Verkaart Automatisering bent u aan het juiste adres voor hoogwaardige software specifiek voor de uitgeverijbranche. Met ons pakket PAC Software bieden we ondersteuning in vrijwel ieder facet van het uitgeefproces. Daarnaast adviseren we bij automatiseringsvraagstukken zoals de systeemintegratie met Centraal Boekhuis, uw website en andere partijen.


 

PAC Software

Met PAC Software kunt u de workflow van uw uitgeverij beheersen.

In veel uitgeverijen werken afdelingen grotendeels afzonderlijk van elkaar. Dat kan leiden tot communicatieproblemen, dubbel werk en tot verlies van kwaliteit. Met PAC Software kunt u uw bedrijfsprocessen integreren en uw efficiëntie verbeteren.

De innovatieve programmatuur zorgt voor een snelle en stabiele werkomgeving, waarbij de modulaire opbouw van PAC zorgt dat het systeem flexibel en gemakkelijk kan worden afgestemd op úw situatie. Daarbij kan de omgeving per gebruiker worden beperkt tot zijn of haar specifieke taken.

Snel & Stabiel

De kern van PAC Software wordt gevormd door een snelle database. Hierin kunt u de titels, uitgaven en drukken registreren en beheren. U kunt u van alle partijen die bij een project betrokken zijn de gegevens registreren en beheren, waarbij aan iedere betrokkene titels, uitgaven, drukken en planningen kunnen worden toegekend.

Daarnaast kunt u met PAC Software uw andere relaties beheren door eenvoudig een koppeling te maken met uw Microsoft Office omgeving. PAC Software beschikt over uitgebreide zoekmogelijkheden, zodat u de gegevens over uw titels en relaties gemakkelijk en snel kunt inzien.

 

Met PAC Software bieden wij een compleet product op maat dat door zijn scherpe prijsstelling en uitgebreide mogelijkheden het uitgeverijpakket bij uitstek is!

Klik hier voor meer informatie

Het klantenbestand is sinds 1996 fors gegroeid en momenteel verzorgt Verkaart Automatisering voor 12 uitgeverijen de stroomlijning van het automatiseringsproces.

Dit is wat klanten zeggen over hun keuze voor Verkaart Automatisering

[klik hier voor meer referenties]

Niels is betrouwbaar, heeft een gedegen kennis van zaken, en is prettig om mee te werken.

Jesse Goossens

Adjunct Uitgever, Uitgeverij Lemniscaat

De samenwerking is persoonlijk en een snelle benadering is altijd mogelijk. Niels is goed te bereiken en werkt efficiënt.

Wim de Heus

Image Books

De ervaring van Niels is een pre. Hij kan snel schakelen en op verzoek zaken aanpassen en maatwerk leveren.

Marc Borstlap

Controller, Uitgeverij Prometheus

Met een betrokken en scherp oog voor de ontwikkelingen in het boekenvak is Verkaart in de samenwerking met CB van grote toegevoegde waarde.

Mathijs Suidman

Centraal Boekhuis

De samenwerking met Verkaart wordt ervaren als prettig, gestructureerd, constructief en to the point.

Gerhard ten Oever

Leverancier, Ten Brink

Niels Verkaart biedt snelle, directe en persoonlijk service bij incidenten en problemen. De samenwerking wordt als prettig ervaren.

Ernesto Beckering

Functioneel Applicatiemanager, WPG